EBH Workshop: terävöitä työtapasi -välineitä itsensä johtamiseen

Aika: 17.5.2018 klo 8.30-12:00

Paikka: Ässäkeskus, Fleminginkatu 34 00510 Helsinki

Hinta: Normaalilippu 30€, Nuorkauppakamarin jäsenet 20€

Ilmoittautuminen: Normaalilippu, Nuorkauppakamarin jäsenet

Enter Business Helsinki 2018 Workshopissa syvennytään kevään 2018 EBH Forumin johdattelemaan aiheeseen: itsensä johtamiseen. Teema koskettaa kaikkia asiantuntijoista toimistusjohtajiin.

Oma voima haltuun – miten käytännössä?

Työpajassa kuulet aivan ensimmäisten joukossa inspiroivasta, uudesta itsensä johtamisen työkalusta, jonka avulla on helppoa ja hauskaa tutkia itsessä olevia voimia eri näkökulmista. Työpajassa pääset paitsi tutustumaan tähän työkaluun, antamaan siitä tuotekehityspalautetta ja siten vaikuttamaan siihen, millainen siitä lopullisesti tulee. Oman voiman maksimaalinen hyödyntäminen on tärkeää arjessa sekä töissä menestymisen että ihmissuhteiden näkökulmasta tarkasteltuna. Kouluttajana toimii kirjailija, puhuja ja muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen, jolta ilmestyy tulevana syksynä uusi kirja: Oma voima haltuun – miten käytännössä?

Workshop järjestetään aamutilaisuutena Ässäkeskuksessa yhteistyössä SOK:n kanssa. Tilaisuus avataan SOK:in tervehdyksellä ja aamukahvilla. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista etukäteen sähköpostitse int@keskuspuisto.org.

Maaretta Tukiainen / Kirjailija, puhuja ja muutosvalmentaja

Maaretan intohimona on lisätä yhteistä hyvää sekä auttaa ihmisiä saavuttamaan potentiaalinsa ja kohoamaan tekemisessään seuraavalle tasolle. Maaretan kokemuksen mukaan ylivoimaisesti paras työkalu tähän on inspiraatio.

Maaretta on kokenut kouluttaja, joka on perehtynyt oman itsensä johtamiseen. Aikaisemmin hän on julkaissut neljä kirjaa, jotka käsittelevät luovuutta, työelämää, tulevaisuutta sekä miten tila vaikuttaa hyvinvointiin. Kirjat käsittelevät myös sitä, miten mahdollisimman moni voisi löytää oman korkeimman potentiaalinsa. Maaretan uusin kirja ”Oma voima haltuun – miten käytännössä?” ilmestyy syksyllä 2018.

Aikaisempia tapahtumia

EBH Henkilöbrändi -workshop

Aika: 21.10.2017 klo 10:00-15:00

Paikka: Haaga-Helia Pasila, Ratapihantie 13 00520 Helsinki (Saapumisohjeet)

Hinta: 64 €

Ilmoittautuminen: Holvi

Työelämässä henkilöbrändi on loistava käyttöliittymä yritykseen ja omimpiaan tekemään sinusta korvaamattoman. Henkilöbrändi on ammatillinen henkivakuutuksesi. Brändi tarjoaa nostetta urallesi tai yrityksellesi, auttaa rakentamaan luottamusta, helpottaa ostamista sinulta ja lisää työsi laskutettavaa arvoa sekä tekee sinusta vaikuttajan.

Voit luoda itsestäsi brändin, kun edustat muiden silmissä jotain selkeästi muista erottuvaa osaamista, sanomaa tai asiaa niin vahvasti, että se yhdistetään sinuun spontaanisti. Henkilöbrändiin kiteytyy edustamasi asia ja olet sen käyntikortti.

Huomaat henkilöbrändin arvon, kun maineesi osaajana kiirii edelläsi, rakennat luottamusta ennakkoon ja saat yhteydenottoja, jollaisia aiemmin et olisi osannut kuvitellakaan osuvan kohdallesi. Ja parhaimmillaan rakennat itsellesi verkostoa, jota voi kutsua myös faneiksesi.

Henkilöbrändi-työpajan vetävät meille Jarkko Kurvinen ja Tom Laine, joilta on tulossa yhdessä Ville Tolvasen kanssa kirja Henkilöbrändi Alma Talentilta loppuvuodesta 2017. He auttavat sinua matkallasi henkilöbrändiksi asiantuntemuksensa ja kokemuksensa kautta.

Alustava aikataulu:

klo 10-12.15 Henkilöbrändi-työpaja, osa 1: Henkilöbrändäyksen kymmenen käskyä ja askeleet henkilöbrändin rakentamiseen

klo 12.15-12.45 Kevytlounas

klo 12.45-15 Henkilöbrändi-työpaja, osa 2: Henkilöbrändin rakentaminen somessa ja LinkedInin haltuunotto

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä MMA:n kanssa. Tervetuloa mukaan!

Jarkko Kurvinen / Markkinointitoimisto Plutoni Oy:n perustaja, valmentaja

Jarkko Kurvinen kannustaa yrityksiä rakentamaan kilpailuetua mielipidejohtajuudella ja tekemään markkinoinnista aidosti palvelua. Jarkon intohimona on nostaa yritysten markkinointi uudelle tasolle sekä auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita muuntamaan myyntinsä ja markkinointinsa asiakaskeskeiseksi. Markkinointitoimisto Plutoni Oy:n perustajana Jarkko tunnetaan myös kouluttajana ja tietokirjailijana, hän on kirjoittanut kollegoidensa kanssa kirjat Blogimarkkinointi (2011, Kultasulka-palkinto), Mielipidejohtaja (2014) sekä B2B-markkinoinnin ja -myynnin pelikirja sekä häneltä on tulossa kirjat Henkilöbrändi (Kurvinen-Laine-Tolvanen 2017) sekä Paras työpaikka ikinä (Kurvinen-Laine, 2018)

Somessa

www.linkedin.com/in/jarkkokurvinen

www.twitter.com/jarkkokurvinen

www.facebook.com/jarkkokurvinen

www.instagram.com/jarkkokurvinen

www.youtube.com/jarkkokurvinen

Tom Laine / LinkedIn-asiantuntija ja somerekrytoinnin edelläkävijä

Tom Laine tunnetaan yhtenä Euroopan johtavista LinkedIn-asiantuntijoista ja somerekrytoinnin edelläkävijöistä. Hän on toiminut somerekrytoijana Suomessa ja Englannissa useissa alan yrityksissä, aikanaan Englannissa hyödyntäen systemaattisesti sosiaalista mediaa työssään ensimmäisten rekrytoijien joukossa Euroopassa. Linkedinissä hänet tunnetaan myös Suomen verkostoituneimpana henkilönä.