Koronakaranteeni on herättänyt useita eri tahoja keräämään yhteen paikallisten toimijoiden tarjoamia palveluita. Keräsimme yhteen näitä alustoja! Etsi paikallisia palveluita ja pienyrittäjiä vaikkapa näiden palveluiden kautta: 

KOTONA KOTIMAISTA 

 Kotona kotimaista –sivusto näyttää kartalta missä ja mitä pienyritystä voit tukea. Voit myös itse ilmoittaa pienyrityksen mukaan. Kotona kotimaista kannustaa jakamaan tukitoimet sosiaalisessa mediassa tunnisteella #kotonakotimaista.

SISU MARKET 

Sisu market on palveluiden verkkokauppa, josta voit ostaa suomalaisten pienyrittäjien palveluita, kursseja ja lippuja helposti yhdestä paikasta. Sisu market haluaa turvata palveluiden olemassaolon myös tulevaisuudessa. 

TUEYRITTAJAA.FI 

Etsi maakunnittain, mitä yrityksiä voit tukea tämän avoimen ostajaverkoston kautta. Yritykset voivat ilmoittaa itsensä mukaan verkostoon. 

KARANTEENISSA.FI 

Voit etsiä erilaisia palveluntarjoajia alueen ja kategorian perusteella helpottaaksesi omaa elämääsi koronavaikutusten alla aina koiranulkoilutuksesta taksiin. Toimii myös ruotsiksi ja englanniksi. 

TURVATAAN TULEVAISUUS 

Voit etsiä mikro- ja pienyrittäjiä kategorioittain ja paikkakunnittain, ostaa heidän palveluitaan ja näin auttaa heitä vaikeimpien aikojen yli.  

TIMMA 

Timma ei ole koronahätään syntynyt, vaan jo pidempään olemassa ollut ajanvaraussivusto, josta voi varata aikoja esimerkiksi kampaajalle tai hierojalle. Timman kautta voi nyt myös ostaa näille yrittäjille lahjakortteja tulevaisuuteen ilman, että Timma ottaa tästä mitään välimaksua itselleen ( = kaikki lahjakorttituotot menevät yrittäjälle) 

Tukemalla pienyrittäjiä voimme osaltamme varmistaa, että #koronaeipysäytä ja selviämme tästä. 

Tuleeko sinulla mieleen jokin muu palvelu? Vinkkaa siitä meille, niin lisäämme listalle.