Vuoden 2020 tulevat tapahtumat – ilmoittautuminen alkaa porrastetusti tapahtumasta riippuen toukokuussa 2020

Oletko aina halunnut yrittäjäksi, mutta liikeideasi vaatii vielä hiomista tai et ole varma mitä lähtisit tekemään? Mietitkö, onko ideasi millään tavalla järkevä ja kannattaako sitä ylipäätään lähteä viemään eteenpäin? Pohdituttaako koronan vaikutukset talouteen ja yrittämiseen? Tarvitsetko avustusta yrityksesi starttaamiseen?

Keskuspuiston Nuorkauppakamari järjestää yhdessä Suomalaisten Keksijöiden Tukisäätiön kanssa kaikille nuorkauppakamarilaisille webinaarin, jossa pääsemme miettimään yritysideoita – miksi niitä tarvitaan juuri nyt ja millainen on hyvä yritysidea.

Aikataulu:
19.00 Tervetuloa
***
1) Ensimmäinen puhuja tarkentuu pian

2) Paneelikeskustelu aikaisempien Vuoden Nuorkauppakamarilainen Keksintö -kilpailun osallistujien kanssa

3) Aino Heiska – Industryhack
”Miten tunnistan timanttisen idean ja hion sitä ketterästi?⁠”

Aino Heiska Industryhackilta tulee kertomaan webinaariimme siitä, mistä ideoita kannattaa hakea ja mikä ylipäänsä on hyvä idea.⁠

Aino toimii Industryhackin operatiivisena johtajana ja konsultoi suuryrityksiä yhteiskehittämiseen perustuvissa innovaatio-ohjelmissa ja -kilpailuissa. Aino on osana Industryhackin pientä mutta uraauurtavaa asiantuntijatiimiä vetänyt lähes 30 innovaatiokilpailua, joissa on mm. valmentanut noin pariasataa kehittäjätiimiä näiden ideoiden rakentamisessa ja pitchaamisessa. Aino on kauppatieteiden maisteri, joka uskoo ketterään liiketoiminnan kehittämiseen ja ihmiskeskeiseen johtajuuteen, ja tekee näitä hyvin käytännönläheisesti mutta tinkimättömästi.⁠

***
20.30 Lopetus

Webinaarin aikana alkaa kolmatta kertaa Keskuspuiston järjestämä kansallinen Vuoden Nuorkauppakamarilainen Keksintö –kilpailu, jossa palkitaan paras idea, eli mikäli yrittäjyys tai ideointi vähänkin kiinnostaa, on tämä webinaari sinulle tehty! Kilpailuun osallistumiseen riittää pelkkä idea, eli olemassa olevaa yritystä tähän kilpailuun osallistumiseen ei vaadita. Lisää tietoa kilpailusta mm. Facebookissamme.

Nyt jos koskaan on aika ideoida ja keksiä ratkaisuja tähän muuttuvaan maailman tilanteeseen, eli aivonystyrät jumppaamaan ja kuullaan linjoilla elokuussa!

Webinaari on suunnattu kaikille nuorkauppakamarilaisille läpi maan!

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Tervetuloa linjoille!

Mitä: Hyvä Idea! -webinaari

Milloin: Maanantaina 17.8.2020 klo 19.00-20.30

Missä: Teamsissa (linkki jaetaan ilmoittautuneille)

Kenelle: Kaikille yrittäjyydestä ja innovoinnista vähänkin kiinnostuneille nuorkauppakamarilaisille!

Ilmoittautuminen on auki.

Onko sinulla idea ja halu yrittäjäksi, mutta et ole varma mitä se käytännössä tarkoittaa? Tarvitsetko käytännön vinkkejä liiketoimintasuunnitelman tekemiseen? Haluatko päästä sparraamaan ajatustasi muiden yrittäjäksi haluavien kanssa?

Keskuspuiston Nuorkauppakamari järjestää kaikille yrittäjyydesta kiinnostuneille Yrittäjäksi! -workshopin, jossa tutustutaan niihin konkreettisiin askeliin, mitä yrittäjäksi ryhtyminen vaatii.

Teemat ja puhujat vahvistuvat lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittautuminen on sitova, muistathan siis perua ajoissa mikäli et pääsekään osallistumaan. Paikkoja on rajatusti, joten ole nopea ja varmista paikkasi heti ilmoittautumisen avautuessa!

Mitä: Yrittäjäksi!-workshop

Milloin: lauantaina 17.10.2020 klo 10-17

Missä: Tarkentuu lähempänä ajankohtaa, riippuu silloisesta koronatilanteesta.

Kenelle: Niille kaikille, joilla on jo jonkinlainen yritysidea tai muuten vain haluavat tietää millaisia asioita liittyy yrityksen perustamiseen (tapahtuma avoin sekä kamarilaisille että ei-kamarilaisille).

Ilmoittautuminen avataan elokuussa 2020.

Onko sinulla liikeidea, tiedätkö mitä yrittäjäksi ryhtyminen vaatii mutta kaipaat vielä viimeisiä varmisteluja ja motivaatiota oman yrittäjäurasi starttaamiseen?

Keskuspuiston Nuorkauppakamari järjestää Enter Business Helsinki -projektin päätöstilaisuutena iltaseminaarin, jossa tulemme kuulemaan inspiroivia yrittäjyystarinoita.

Puheenvuorot, jotka illan aikana kuullaan tarkentuvat lähempänä ajankohtaa

Puheenvuorojen jälkeen ilta jatkuu ohjatun verkostoitumisen merkeissä. Tule siis kuulemaan inspiroivia puheenvuoroja, tutustumaan samanmielisiin ihmisiin ja saamaan viimeisen varmistuksen siitä, että yrittäjyys kannattaa!

Tapahtuma on avoin kaikille. Ilmoittaudu ennakkoon Keskuspuiston sivujen kautta.

Mitä: Yritä Rohkeasti! -seminaari

Milloin:  torstaina 12.11.2020 klo 17.30-20.30

Missä: Tarkentuu lähempänä ajankohtaa, riippuu silloisesta korona-tilanteesta.

Kenelle: Kaikille jotka tarvitsevat uskallusta yrittäjäksi ryhtymiseen tai ovat kiinnostuneita kuulemaan onnistuneita yrittäjyystarinoita olit sitten nuorkauppakamarilainen tai et!

Ilmoittautuminen avataan syyskuussa 2020.